CAFETARIA ALDOS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 466 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Aldos. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2024 om 21:36 Prima kapsalon en pita kaas; snel bezorgd en warm.
19 apr 2024 om 20:55 Sauzen vergeten en kwaliteit vh eten is minder dan vroeger
3 apr 2024 om 18:54 Heerlijk gegeten en mooi op tijd!
24 mrt 2024 om 21:53 De döner schotel was echt super lekker
23 mrt 2024 om 20:01 Goed eten, op tijd geleverd. Super tevreden
17 mrt 2024 om 9:46 Als je opzoek bent naar een bakje gekookte patat met slappe sla wat doner en kaas, dan ben je hier aan het goeie adres. Als je een goeie kapsalon wilt, zou ik die elders bestellen. Deze bestaat uit slappe patat met sla ui en kaas. Mij te karig
15 mrt 2024 om 19:33 Was weer top! Snel bezorgd en erg lekker eten.
9 mrt 2024 om 19:50 Prima eten, maar ze waren mijn broodje vergeten, binnen een aantal minuten was het broodje warm bezorgd. Voor herhaling vatbaar
7 mrt 2024 om 7:58 Vond de kapsalon niet vers.
18 feb 2024 om 20:43 Ze zijn heel erg lief geweest . Terwijl mijn eten op mijn oude adres was bezorgt.en ik gebeld had en ze het eten op nieuw eten kwam brengen nu wel op goede adres
16 feb 2024 om 20:51 I am not a shaorma meat enthusiast, especially not the one from supermarket, I prefer doner. But today I tried their shaorma meat. Good work guys!
8 feb 2024 om 19:25 Mooi op tijd gloeiende wat was dat Lekkerr.